Kjære venner og medmennesker.

TAR DU UTFORDRINGEN:

Det nærmer seg jul og vi ser flere innslag der det oppfordres til å gi ting, matvarer eller penger til folk som trenger det. Dette er kjempebra. Vi er med, og legger også gjerne gave under det lokale juletreet og kontanter i «julegryten».

Så vet vi at enda bedre enn å få kinobilletten, matvaren eller pengene i hånden, er det å få en mulighet til å få bruke sine egne ressurser og slik selv kunne tjene litt i tillegg. Da vil en også få en mulighet til å kunne unne seg litt ekstra.

Viktigheten av å bli sett, få lov til å bidra, føle seg nyttig og bli bekreftet er grunnleggende for alle mennesker. Også nå før jul.

Jeg legger ut oppdrag på Aido. Enkelt og trygt. Slik får jeg levert mer til resirkulering, jeg har fått malt mye, og jeg har fått møtt mange hyggelige mennesker.

Kanskje er ditt oppdrag det som skal til for at noen andre får en perfekt jul?

Tenker du det er rart, skummelt og unødvendig å gi et oppdrag til noen? Gjør det likevel. Og ja, du kommer kanskje til å møte en fremmed som du har gitt oppgaven til. Jeg har allerede møtt fire dyktige og hyggelige mennesker. De er ikke fremmede lenger for meg.

2017-12-07T15:25:01+00:00 7. desember 2017|Aido Public|