Er mine ukjente sambygdinger mindre til å stole på enn meg selv – det spørsmålet stod jeg igjen med etter følgende samtale:

En bekjent jeg traff, fikk høre min historie om hvordan jeg brukte Aido og at det tidvis gav jobbmuligheter til flere mennesker. Jeg fortalte at jeg gjennom det hadde møtt mange nye mennesker, men at jeg også kunne legge ut oppdrag uten å måtte møte de.

Blant annet fortalte jeg ivrig om hvordan jeg hadde blitt mer miljøbevisst og leverte mye mer glass og metall til gjenvinning nå som jeg bare la det ut for levering i Aido. Jeg fortalte om 22. desember da jeg bare hadde tatt kassen full av glass og metall og satt den utenfor garasjen før vi kjørte nedover til Stavanger for juleferie, og hvordan jeg på veg over Sognefjorden hadde lagt ut oppdraget, og hvor glad jeg ble over at en kvinne ville ha jobben like etterpå.

Da kom det skeptisk fra min bekjent: «So henta ho vel kassa og kasta innholdet i fjøresteinane, eller det er ein mogleg fare for det..» Ja jeg hører at det er mulig og tenke tanken, svarte jeg, men jeg tror ikke hun gjorde det.

Jeg skjønner også at vi kan kjenne på skepsis og være mistenksomme, men så tenker jeg at vi må overvinne den tanken og skape muligheter, ikke mistenksomhet.

 

 

2018-03-01T15:35:43+00:00 31. januar 2018|Aido Public|