Favorittliste med dine arbeidere

Når du legger ut jobber du vil ha gjort, kan du velge å begrense disse til personer du har lagt i din favorittliste. Det vil si at du ikke alltid må legge ut jobbene synlig for alle, men at du kan velge å begrense synligheten til utvalgte personer. Har du begrenset synligheten til folk i favorittlisten, og du ikke får noe respons hos de, kan du alltid velge å utvide synligheten til å gjelde flere eller alle.

Hvorfor en favorittliste

Vi har gitt muligheten for å opprette favorittliste for at du skal kunne velge å gi jobben til dine favorittutførere, eller kanskje vil du legge inn ungdommer eller andre du kjenner som du vet tidvis er på utkikk etter arbeidsoppgaver.

På denne måten kan du velge å begrense dine forespørsler til utvalgte personer, men har samtidig muligheten til å utvide til flere eller åpne for at jobben blir synlig for alle som ser etter den type oppgaver espanolfarmacia.net.

Hvordan lager og bruker jeg en favorittliste

For å forklare enkelt hvordan favorittlisten fungerer, har vi laget en film til deg. Her viser vi hvordan du lager og bruker listen. Du kan legge til en person etter at vedkommende har gjort en jobb for deg, eller du kan legge til vedkommende direkte gjennom mailen vedkommende har registrert i Aido. Å legge til via mail er for eksempel hensiktsmessig med tenåringen i huset, eller andre du kjenner til og som du ønsker å ha der.