Aido Public for deg og din familie.

I Aido skaper vi muligheter for hverandre. Om du ønsker å gi barna dine en innføring i hva det vil si å utføre småjobber, så kan du komme i gang med Aido uten å måtte gjøre jobbene dine synlig for andre enn din familie. Slik kan du la tenåringen få «vokse inn i arbeidslivet».

Å få sin første jobb

De fleste arbeidsgivere ser etter initiativ, rett holdning, at du tar ansvar og er selvgående. Aido er en måte for arbeidssøkere å vise at de er villige til å ta initiativ, og at de tar ansvar og får ting gjort. Alle som utfører arbeid i Aido får en enkel oversikt over jobber de har fullført. Om noen i din familie snart ser seg om etter første sommerjobb, eller en deltidsjobb, så kan det å vise at man har gjort noe gjennom Aido være et fint tillegg i søknaden andrikofarmakeio.com.

Publisere til familien

Når du publiserer jobber i Aido kan du velge å begrense hvem som ser dem til en favorittliste. Om du legger til et familiemedlem i favorittlisten, så kan du etter det velge å kun legge ut jobber til vedkommende. Si du for eksempel ønsker at barnet ditt skal måke snø eller klippe plenen, så kan du legge ut oppgaven i Aido. På barnets mobiltelefon vil den da få en varsling om at jobben er lagt ut, etter å ha registrert seg og valgt kategorier i Aido. Har du flere barn, og du har lagt jobben ut til alle, så vil det da være det mest initiativrike som får jobben.

Om jobben blir for stor, eller ingen velger å ta den, så kan du velge om du vil gjøre den tilgjengelig for andre i ditt område som ser etter jobber.