Aido – bra for deg og bra for meg.

I AidoPublic får du legge ut arbeidsoppgaver og dele disse med andre, til glede for deg selv og den som får gjøre oppgaven. Om du trenger hjelp eller bare vil ha litt ledig tid til kafè, familie, trening eller avslapping. I Aido finner du mulighetene. Avtaleinngåelse, kommunikasjon og betaling skjer i appen.  Enkelt, sikkert og fleksibelt.

Du sparer tid – Å bli sett, etterspurt, bekreftet og å føle seg nyttig

Du får bedre tid, får gjort noe du ellers ikke hadde gjort, blir kanskje bedre på miljøvern eller du rett og slett bare sørger for at noen blir sett, etterspurt, bekreftet og får føle seg nyttig. Bra for deg og bra for meg.

Publiser til alle eller til din favorittliste

Alt skjer i appen. Du slipper å dele din personlige kontaktinformasjon og slik føle at du binder deg til vedkommende. Den som får oppgaven har også enkel oversikt og avtale om oppgaven i appen.

Har du lagt noen i din egen favorittliste, kan du legge ut jobben bare til de i listen, eller til noen av dem. I favorittlisten kan du legge inn folk direkte dersom de er i appen, eller du kan legge til folk etter at de har gjort en jobb for deg.

Når jobben er gjort, kvitterer utfører på at oppdraget er gjennomført, du får en melding om det og går da til betalingen. Har jobben vært mer omfattende enn du hadde tenkt, eller vil du rett og slett bare betale litt mer, ja da kan du sette opp beløpet før du fullfører betalingen. Enkelt, sikkert og fleksibelt.

2017-12-12T08:52:30+00:00 8. desember 2017|Aido Public|